14 сент. 2008 г., 23:50

Надежда 

  Поэзия
439 0 5

Дъгата се показа на небето

и накара бурята да зароптай.

Капчица надежда във морето

и се ражда музика без край.

 

Различно виждаш и усещаш,

говора на птиците разбрал.

Със сърцето си започваш да усещаш,

че не напразно ти си помъдрял.

© Пепи Оджакова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??