14 дек. 2023 г., 07:39

Надежда по-бяла от сняг 

  Поэзия » Любовная
264 3 13

Когато погледна през твойте очи...

Животът красив е. Красиво мълчи.

И вдишвам го заедно, влюбено с теб.

Изглежда ми кротък, а не зъл, свиреп.

 

А как укротяваш стихиите в мен,

защото си мил и добър, и смирен.

И всяка надежда по-бяла от сняг

изпращам ти с обич отново и пак.

© Милена Френкева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??