7 окт. 2014 г., 22:54

Надеждата 

  Поэзия
509 0 1

Надеждата
 

Надеждата, казано било,
че сила давала 
в трудните ни дни,
а друго оказва се, нали?
С болката оставаш ти, 
когато най-много те боли, 
и с белег - белязва те, дори
за отминалите дни. 
Надеждата, викаш я отново ти,
но чува ли те - забрави!
И само болката от спомените - топли,
до сетните си дни,
в сърцето си ще носиш ли, кажи?
До края, може би...!

Калина Петкова
07.10.2014 

© Кали Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??