25 июл. 2007 г., 12:08

Надеждата след сватбата 

  Поэзия
651 0 1
Надеждата след сватбата


Запознахме се съвсем случайно -
бяхме заедно на сватба.
Наблюдавах си те скришом, тайно
и усещах как присъствието ти ме грабва.

Гледах все да съм до тебе,
да долавям хубавия ти парфюм
и не разбирах как с течение на време
се вкарах в много романтичен филм.

Но както се случва във всеки филм -
по средата има малко драма.
След сватбата всеки се бе изпарил
и не се видяхме повече двама.

Аз мислих за теб непрестанно
и исках да знам
дали щеше да бъде странно,
ако бяхме останали там?

Но ето, че минава време
и се виждаме отново.
Трябвало е да изчакам да поотмине,
за да получа търсения отговор.

Сега надеждата остава,
че ще се видим втори път
и този път ти обещавам,
че двамата ще сме върхът!

© Кристина Петрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??