2 июл. 2007 г., 14:34

Надеждо моя 

  Поэзия
583 1 1
  Надеждо  моя, дай ми сили                                            
     с живота труден да се боря                                      
       и своите мечти големи                                                            
в реалност да превърна.

Надеждо моя, дай ми сили                                             
с любовта несподелена аз да се преборя                               
    и сърцето му кораво                                                                
   за любовта ми да отворя.


Надеждо моя, дай ми сили                                                 
с враговете свои да се справя                                       
и в приятели най-верни                                                
    да ги превърна аз до гроб.


Надеждо моя, дай ми сили                                                 
  на приятелите свои да помагам                                              
и всяка тяхна болка и тъга                                              
в радост най-голяма да превръщам.


Надеждо моя, дай ми сили                                
всичко лошо да забравя,                                        
   напред с усмивка аз да гледам,                                   
устремена към щастието да вървя.



© Пепи Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??