24 февр. 2008 г., 19:41

Надпревара 

  Поэзия » Философская
796 0 16
 

Надпревара

 

 

Не е заспал вятърът.

 

Завръща ли се  

 

или заминава?

 

Колкото и да се вслушвам,

 

с мислите ми бяга

 

в надпревара...

 

И отекват стъпки

 

в душата ми боса...

 

Но спокойна съм...

 

(верен дъжд във ръцете си нося...)

 

И не искам аз

 

вратата да заключа -

 

мойта съвест пази

 

като вярно куче...

 

© Павлина Петрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??