24.02.2008 г., 19:41 ч.

Надпревара 

  Поезия » Философска
775 0 16
 

Надпревара

 

 

Не е заспал вятърът.

 

Завръща ли се  

 

или заминава?

 

Колкото и да се вслушвам,

 

с мислите ми бяга

 

в надпревара...

 

И отекват стъпки

 

в душата ми боса...

 

Но спокойна съм...

 

(верен дъжд във ръцете си нося...)

 

И не искам аз

 

вратата да заключа -

 

мойта съвест пази

 

като вярно куче...

 

© Павлина Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??