29 мар. 2021 г., 18:44

Нахална циганка е любовта ми 

  Поэзия » Любовная
212 2 4

Нахална циганка е любовта ми.

С гореща страст край тебе все танцува.

Фламенкото е чувствено, не мàми,

а истински и пламенно целува.

 

Покрива те със пъстрия си шал

и заклинания красиви шепне.

И вижда в кълбовидния кристал

очите ти и в транс магичен трепне.

 

Съдбата ти, по нежните ти длани,

през нощите усмихнато гадае.

Сърцето твое в бъднината кани -

към нея устремено да мечтае.

 

Не можеш ти да я прогониш... Тя -

със теб ще бъде даже след смъртта.

© Асенчо Грудев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??