11 сент. 2010 г., 20:27

Наистина ли 

  Поэзия » Любовная
531 0 2

Наистина ли

 

Наистина ли няма да те видя вече
усмивката ти пак да ме докосне
нима за нежност времето изтече
и любовта ни бавно ще изгасне

наистина ли няма да намеря думи

със шепота им тих да те обгърна

нима ще идваш само във съня ми
във тъжен лебед пак ще те превърна

 

наистина ли в утрото ще си далече

ще стигат ли сълзите ти до мене

нима сърцето в болка ти обрече

забрави бързо... нежното туптене

 

наистина ли няма да те видя вече
със вятъра ли пак ще ти говоря
нима дъжда в очите ми привлече

самотна страница отново ще отворя...
 
10.09.2010

© Чавдар Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??