На Коледа се случват чудеса!
И аз наивно чакам да се случат -
Край Коледната празнична елха
от тотото шестица да улуча!
Но разберете - Не мечтая за пари!
За яхта и луксозни лимузини!
За празници със хубави жени
и делници по модни магазини!
Аз искам само глътка топлина
в чувалчето на Коледа да има! -
Една жена с усмивчица добра
да ме посреща в идващата зима!
И тя да бъде - Истинска в зори!
Да не мечтае чанти и обувки!
Тя може да е - Хубава дори!
И да трепти от моите милувки!
Така че, днес очаквам чудеса!
За Коледа ги искам и сънувам!
До Дядото изпращам куп писма -
Шестицата неистово бленувам!
Но шансът - не е толкова голям,
и може много дълго да мечтая!
Най вероятно ще остана вечно сам...
Но фишове ще пускам аз до края!
© Yuri Yovev Все права защищены