Имай смелостта да бъдеш птица,
когато лесно е да бъдеш червей.
Искай в тебе да гори искрица,
вярвай в късметлийския си жребий!
Когато другите избират лудостта,
не спирай да работиш нито миг,
повярвай в ежедневни чудеса
и че роден си, за да си щастлив!
Ръка за прошка първи протегни
до вчера на заклетия си враг,
през сълзи му се усмихни -
това те прави истински богат..
И ако имаш някой, с който вечер
да поделиш по чаша тежко вино,
такъв щастливец си роден, човече,
че повече да искаш е НАИВНО!
© Ралица Все права защищены
Поздрав!