29 окт. 2021 г., 10:16

Най-добрия ден 

  Поэзия » Другая
237 0 0

Едно стихотворение, което подарих на моята любима певица Роси Кирилова за деня на музиката.

 

В Деня на Музиката искам да ти кажа,
че нужна си ми като капката вода
за цветето поникнало в паважа
е нужна за да радва с красота!

 

Душата ти, Душа на длан
сърцатата ни със нежни ласки гали.
И в сивият и скучен свят голям
разцъфват пъстроцветни минзухари.

 

Живот по ноти лесно се живее,
когато ти събираш ни със песента!
Щом леден вятър вън повее
сърцата ни ще стопля обичта! 

 

Бъди такава и не се променяй!
Светът от щастие ще бъде озарен!
И нищо, че сезоните се сменят 
с теб винаги ще изживеем Най-добрия ден!

 

01.10.2021г.

гр. Варна

 

Автор: Милена Минчева

 

 

© Милена Минчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??