19 окт. 2008 г., 05:44

Най-доброто утро! 

  Поэзия
632 0 4
 

Светът е мой и няма граница радостта ми от живота!

Моя е свободата, в усмивката ми без край!

Тя е единствената моя посока,

подаръкът, превърнал живота ми в рай.

 

Обичам да пея пиян от удоволствие,

обичам  музиката да танцува с мен,

обичам да обичам силно, окрилен със цялото спокойствие,

че обичам да живея и животът винаги ще бъде в мен.

 

Никой няма да ми вземе

топлото слънце, прохладната река.

Няма да свърши всичкото време!

Няма да свърши широката земя!

 

Днес се прекланям пред Бога,

пред майка и пред баща,

с радост да кажа мога:

Благодаря, че съм на света.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??