- Илияна, аз целунах
най-красивото момиче!
Откогато го целунах -
оттогава го обичам!
Ти момичето познаваш -
можеш ли да ме научиш
как да сторя, та от него
пак целувка да получа?
- На смрачаване във парка
тази вечер го почакай -
щом разбра, че го обичаш,
то на среща ще дотича!
Аз на среща не отидох -
знаех, че се подиграва!
Може ли такава прелест
без борба да се предава!
- Илияна, ти ме мамиш!
До разсъмване съм чакал!
Цяла нощ цветята газих -
жив човек не се показа!
- То на срещата отиде,
ала ти не се показа!
И не искам да те видя -
със глупците не приказвам!
© Ангел Чортов Все права защищены
Виж моите - няколко са, но се опитвам и аз да пиша подобно на твоя стил...