Mar 21, 2009, 2:53 PM

Най-красивото момиче 

  Poetry » Love
2495 1 10

 

- Илияна, аз целунах

най-красивото момиче!

Откогато го целунах -

оттогава го обичам!

 

Ти момичето познаваш -

можеш ли да ме научиш

как да сторя, та от него

пак целувка да получа?

 

- На смрачаване във парка

тази вечер го почакай -

щом разбра, че го обичаш,

то на среща ще дотича!

 

Аз на среща не отидох -

знаех, че се подиграва!

Може ли такава прелест

без борба да се предава!

 

- Илияна, ти ме мамиш!

До разсъмване съм чакал!

Цяла нощ цветята газих -

жив човек не се показа!

 

- То на срещата отиде,

ала ти не се показа!

И не искам да те видя -

със глупците не приказвам!

 

© Ангел Чортов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??