13 нояб. 2011 г., 19:11

Най-лесно 

  Поэзия
556 0 1

Нещо да се случи. Нещо с мене.

Не искам да ме буди монотонност.

Да заспивам далечна и денем

да мръщя лице към възможното.

 

Нещо да ме счупи, ако трябва.

За да мога да се срина в тишина.

А после да получа късче вяра,

че да бъда е най-лесно на света.

© Цвет Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??