18 сент. 2016 г., 15:40

Най-новото 

  Поэзия
277 0 4

Сърце и мозък,

две неща различни...

Различни но работещи в едно.

Определят твойте случки безразлични!

Без да питат за какво...

Сърце и мисъл,две неща

различни!?Различни,

но винаги със чувство...!

За какво?

Но и аз ще отговоря честно...

За добро.

 

 

© Ангел Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??