8 февр. 2008 г., 22:01

''Най-сетне'' 

  Поэзия
686 0 3


                                                       ''Най-сетне''    

 

 

                    Хайде и ние да ходиме, бясно да танцуваме,
                    по дискотеките, според мен там най-добре ще е.
                    Не ми угаждаш и на веселбата провала докарваш,
                    но ето, че има и хубаво за мене и то вече близко е.


              
                     Най-сетне да ми угадиш и ти веднъж,
                     все пак и жена угажда на мъж.
                     Най-сетне и ти да разбереш нещо,
                     което от него да не ти става лошо.


   

                      Хайде и ние като другите да разпускаме,
                      личи ти, че не си по живота, но го направи за мене.
                      Все измисляш причини, даже не една, а хиляди,
                      заради които да сме разделени за много време
аз и ти.

© Кою Коев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??