7 нояб. 2012 г., 22:40

Най-скъпоценен дар 

  Поэзия » Любовная
867 0 1

   В десетки истини се откриваме.

   Слънчев лъч и пролетно ухание,

   дух свят, покръстен до вечен огън,

   за любов без край, късмет и знание.

               

   Среднощен вой и чувство страстно,

   времето в плен на пулс сърдечен,

   творчество-живот и свежо щастие,

   превърнали се в повече от вечност.

 

   Няма да се изчерпят моите думи

   и в този ден ти казвам с много жар,

   все така чудесна и неповторима,

   ти за мен си най-скъпоценен дар.

 

© Васил Георгиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??