22 авг. 2014 г., 23:59

Наказание... 

  Поэзия » Любовная
539 0 0

Наказание...

Съжалявам, че моето присъствие
за вас се оказа болезнено наказание...
Но като за последно, 
опитайте да ми простите,
че обичам ви безкрайно
и опити безброй правех аз
с надеждичка една
любовта си истинска 
с вас да споделя...!
Моля, сълзите от очите си изтрийте
и напред продължете
със спомен мил в сърцата,
че винаги обичани били сте вий!




Калина Петкова
22.08.2014 

© Кали Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??