Aug 22, 2014, 11:59 PM

Наказание... 

  Poetry » Love
553 0 0

Наказание...

Съжалявам, че моето присъствие
за вас се оказа болезнено наказание...
Но като за последно, 
опитайте да ми простите,
че обичам ви безкрайно
и опити безброй правех аз
с надеждичка една
любовта си истинска 
с вас да споделя...!
Моля, сълзите от очите си изтрийте
и напред продължете
със спомен мил в сърцата,
че винаги обичани били сте вий!




Калина Петкова
22.08.2014 

© Кали All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??