18 дек. 2011 г., 16:11

Накрая (на С.) 

  Поэзия » Любовная
946 0 2

Много празници изплаках.

В много делници се смях.

Дълго, търпеливо чаках.

Праведна бях и живях във грях.

Аз помня, но не съжалявам,

греших, но бях каквато съм.

Животът ни е твърде кратък,

за да гоним грешките навън.

Накрая всичко водеше към тебе.

Накрая само твоя съм.

В прегръдките ти като бебе 

се сгушвам... да те имам и насън...

© Надежда Кръстева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??