25 апр. 2011 г., 11:54

Налей догоре... 

  Поэзия
2537 6 29

Животът -трън в петата на смъртта ,

забит дълбоко

и така убива...

 

Вината - прашен път на съвестта .

Мечтата -

необяздена и дива...

 

Желанието - люлка на Съня

Случайността -

съблечена реалност...

 

Съдбата - стомната на вечността.

Налей догоре, вяра!

Жадна съм!

© Веселка Стойнева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??