Apr 25, 2011, 11:54 AM

Налей догоре... 

  Poetry
2528 6 29

Животът -трън в петата на смъртта ,

забит дълбоко

и така убива...

 

Вината - прашен път на съвестта .

Мечтата -

необяздена и дива...

 

Желанието - люлка на Съня

Случайността -

съблечена реалност...

 

Съдбата - стомната на вечността.

Налей догоре, вяра!

Жадна съм!

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??