7 окт. 2008 г., 06:14

Нали? 

  Поэзия
844 0 5

 ***

Не съм те чула...

Непрошепнато

припърха...

Подлютено...

пепеливо...

като скръб.

Седемвърхо...

деветочно...

ме прегърбва...

Безслучайно...

ненамерило...

под път.

А далечното

във стъпките

човърка...

Неподминало...

отчаяно...

крещи.

Във мен...

или във тебе

се разбърка?

Но ще бъдеме ...
 

все някога...

нали?

© Арлина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??