26 сент. 2009 г., 01:42

Нали си мъж 

  Поэзия » Любовная
560 0 1

Нали си мъж

Нали си мъж, е хайде, докажи ми го.
Аз искам да бъдеш с мене наистина.
Едно преживяване щуро и искрено…
Аз живея, за да бъда обичана.

Хвани ми ръката, кажи ми „Обичам те”,
целуни ме, без да ти пука за хората.
Превземи ми съня, открадни ми и мислите,
нека заедно пренапишем историята.

Нали уж си мъж? Обич ми дай.
Обичай ме искрено и от душа.
Още не си се научил май
как да ме караш да се чувствам жена.

© Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Като се научи да обича жена, дай му ключето за сърцето си, а до тогава...трупай стихове!
Предложения
: ??:??