9 окт. 2006 г., 21:13

НАЛИ ТИ КАЗАХ 

  Поэзия
1235 0 2

Не са те наранявали така. Тъй както
мене са ме оскърбявали. Смилих се
и не те сломих! Тъй както много съм
сломявала!
Да вярно е! Безкрайно пъти съм те
мислела,и питала съм в мрака как си?
Да вярно е! Изтръпнах като те видях - 
и толкова
Ще съжеляваш ти! Не аз.
Нали ти казах! Много са ме наранявали!

© Палмира Божинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??