19 нояб. 2009 г., 08:53

Намалявай 

  Поэзия » Юмористическая
602 0 3

Намалявай - намалявай!
 

                                             диа-монолог

- Намалявай, намалявай, намалявай скоростта!
- Как, нима е близко вече, близко ли е пропастта?
- Абе, аз това ти казвам!

                                                  - Вече не ми пука хич!
- Аз съм твоят Арахангел, и за тебе идвам, пич...

- Щом си моят Арахангел, значи просто си ми фен,
е тогава, отпусни ми  още някой и друг ден.
Още някоя минута, още час, бе - милимунда!!
- Хайде, пак от мен да мине, давам ти 1 (една) секунда!

И какво, ще те запитам, ще поискаш в този миг,
ново гадже, куп мангизи, куртката на ученик?
- Не бе, (ти пък) да ти имам аз крилата, извинявай...
просто аз така се моля: - Намалявай, НАМАЛЯВАЙ!

© Ми Ки Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Райсън, давай брате,а после ще му мислим там на портала.
    Райсън!

    Валя, благодаря! Аста ла виста! Валя!

    Деяне, чест е да видя твой кометар под мое стихо.
    Моите най-искрени почитания.Деяне-Додик!
  • И на мен ми хареса.
    Поздарв.
  • На един дъх пишеш - и така се чете)))
    Бъди!
Предложения
: ??:??