Намерен
Дали любов през хоризонта мина
или просто слънцето изгря.
Нарисували със теб картина,
боси тръгнахме по синева.
Знаци няма, само път –
далеч от всичко нам познато.
Копнежи - страсти ни зоват
и желание по отминалото лято.
Отново тръгнали, отново влюбени,
отново и без капчица късмет.
Пред света може пак да сме изгубени,
но поне намерен съм от теб.
© Християн Все права защищены