8 нояб. 2018 г., 18:40

Намерена 

  Поэзия
642 2 2

И втурнах се към теб като дете,
дочакало подаръка жадуван...
Намерена- притихнах в две ръце,
духът ми усмири се излекуван.

 

И времето забави своя ход.
В душата си дочух как ангел пее.
И в този, и във всеки друг живот,
в мен слънцето ще караш да изгрее!

 

© Мануела Бъчварова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??