Nov 8, 2018, 6:40 PM

Намерена 

  Poetry
651 2 2

И втурнах се към теб като дете,
дочакало подаръка жадуван...
Намерена- притихнах в две ръце,
духът ми усмири се излекуван.

 

И времето забави своя ход.
В душата си дочух как ангел пее.
И в този, и във всеки друг живот,
в мен слънцето ще караш да изгрее!

 

© Мануела Бъчварова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??