22 нояб. 2008 г., 18:24

Намери посока във мен 

  Поэзия » Любовная
683 0 12
 

Не ме карай да чакам! Не мога!

Ела, като порив във здрача,

свойта топла длан ми подай.

Ти, огън мой и наслада - жадувам

твоя пулс, твоя дъх, твоя вик.

Не ме карай да чакам! Не мога!

Ела, в този миг за нас отреден.

Щом обгърна те с парещи устни

и заровя в косите ти пръсти,

ти намери посока във мен.

© Здравка Бонева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??