19 нояб. 2005 г., 21:40

Намерих те 

  Поэзия
1106 0 6
Н А М Е Р И Х Т Е

Намерих те!След толкова години
на грижи,лутане и самота...
Не вярвях вече - просто нямах сили -
че ще намеря сродна и на себе си душа.

Случайно стана:Два различни свята -
се срещат...Невъзможно е!Ще бъда пак сама!
Говорих дълго с теб и как?- не зная -
искрица малка плахо затрептя...

Невероятно е! - когато могат
душите ни да бъдат кат' една!
Очите ни без думи да говорят
и да си кажем всичко скъпо на света!

Не може даже ден да мине,
без да погледна твоето лице
и в погледа ти топъл да открия
богатството на твоето сърце!

Намерих те!Щастлива съм - не крия!
Безценен дар за мен си ти!
Обичам те!...Останалото е магия
и нека чувствата ни тя да съхрани!



06.07.2004

© Павлина Драгова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??