8 мая 2007 г., 10:54

Намерих те 

  Поэзия
666 0 5
В този ведър, слънчев ден
дойде и ме прегърна!
Знаех, ще си все до мен.
Животът ми в Рай превърна!

След голяма мъка дойде радост.
Обичаш ме и знам това!
Усещам топлата ти близост,
способна съм и на безумства!

Ти ме караш да обичам.
Криле ми даде, полетях!
Във вечна вярност ти се вричам.
Във тебе, себе си видях!!!

© Елена Мирчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??