May 8, 2007, 10:54 AM

Намерих те 

  Poetry
667 0 5
В този ведър, слънчев ден
дойде и ме прегърна!
Знаех, ще си все до мен.
Животът ми в Рай превърна!

След голяма мъка дойде радост.
Обичаш ме и знам това!
Усещам топлата ти близост,
способна съм и на безумства!

Ти ме караш да обичам.
Криле ми даде, полетях!
Във вечна вярност ти се вричам.
Във тебе, себе си видях!!!

© Елена Мирчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??