22 февр. 2008 г., 11:41

Намерих те 

  Поэзия » Любовная
892 0 20
 
Намерих те, сред облаци от дим
и тишината с шепот разпилях,
разпръснах лицeмерие и грим
и нощ, и ден за тебе слях.

Намерих те в една сълза,
с години молела за мене,
протегнах влюбена ръка
и спрях забързаното време.

Превърнах сивото кълбо
на мрачното ти ежедневие
в усмивка и събрах в едно
надежда, обич и доверие.

А после тихо влязох там,
в съня ти, в светлия ти ден
до теб съм, с тръпнеща ръка
и те докосвам, ти си в мен..

© Генка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??