13 апр. 2018 г., 01:28

Намерих те 

  Поэзия » Любовная, Другая
2840 27 63

Намерих те – във тъмното светулка,
в небето нощно – падаща звезда.
Звукът във тишината – на цигулка,
проблясващ лъч сред гъстата гора.

 

Намерих те – морето те донесе,
послание в бутилка си за мен.
Онази тъжна, но красива песен
и щом те чух осмисли моя ден.

 

Намерих те – ключът си от вратата,
на онзи чудотворен светъл храм.
Със тебе аз изгубих самотата,
а сто години бях прекарал сам.

 

© Данаил Таков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??