2 мар. 2020 г., 08:35

Напасване 

  Поэзия » Белые стихи
766 1 2

Напасваме се с живота -

той с мене, аз с него.

Строя кули от илюзии,

а после безследно изчезват.

 

Разбира се трябва познаване.

Излишен въздух няма.

Високото затрогва душата

и стени, и връщане няма.

 

01.03.2020 г.

© Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??