2.03.2020 г., 8:35 ч.

Напасване 

  Поезия » Бели стихове
747 1 2

Напасваме се с живота -

той с мене, аз с него.

Строя кули от илюзии,

а после безследно изчезват.

 

Разбира се трябва познаване.

Излишен въздух няма.

Високото затрогва душата

и стени, и връщане няма.

 

01.03.2020 г.

© Мария Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Когато наближава буря, някои строят стени, други - вятърни мелници »

23 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??