Ставам нов човек.
Гол съм.
Изтъркала се рима в новия век.
Дали пък не е сън.
Клишето след клише ли искаш?
Питай Пауло за новата доза помия.
Аз съм тук със вилица в ръка,
за да избода очите ти, без капка тъга.
С усмивка на уста
е докторът над мен.
И със чувство ново той ми каза:
"Ти пък ще умреш."
А дали това не е втори шанс
да хвана вилицата остра аз?
И със пълна сила в ушите ми Азис.
Бода око подир око със пълна газ.
Изтъркала се рима в новия ни век,
а за мене най-големия ковчек.
Защото аз ще легна в земята рохка,
със очите на всичките светли светила.
© Аспарух Все права защищены
благодаря за коментарите и наистина бушоните ми излязоха от строя