Написвам с тяло
Докосвам те диханно, вълнуват се ръцете…
Усещане за близост и пониква цвете.
Целувам те мисловно и пламти лицето…
Очакване вълнуващо тупти в сърцето!
Сънувам цветно тялото ти снажно,
към теб протягам се жадуващо, пейзажно…
Разголена коси развявам, мокри чувства.
Желая с теб отдадено да блудствам!
Започвам танц със страстни устни,
после те възбуждам с влажни пръсти…
Ах, написвам своята физическа поема!
Влюбеност безмерна същността обзема!
Място от желание не си намирам!
Бързам, дишам, викам, гравитирам…
Вдигам се извън реалността в безкрая,
изтощена се завръщам, мокра от омая!
© Манипулирам Все права защищены