22 окт. 2013 г., 23:23

Наполовина 

  Поэзия » Любовная
446 0 0

Споделената любов сюжета изгражда

и така създадена продължава с години,

а липсва ли тя – несигурност поражда –

тогава общото се дели наполовина.

 

Дотук всичко беше едно цяло,

но моята половинка си ми дай

и нека започнем всичко отначало –

новото начало е някакъв край.

© Никица Христов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??