22.10.2013 г., 23:23 ч.

Наполовина 

  Поезия » Любовна
448 0 0

Споделената любов сюжета изгражда

и така създадена продължава с години,

а липсва ли тя – несигурност поражда –

тогава общото се дели наполовина.

 

Дотук всичко беше едно цяло,

но моята половинка си ми дай

и нека започнем всичко отначало –

новото начало е някакъв край.

© Никица Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??