Когато сърцето ти сковано е от мраз,
спомни си, че някъде там съм аз
и нашепвам ти думички без глас!
Нека те стоплят твоето сърце
и върнат усмивката на твоето лице.
А ако душата ти потъне в мрак,
аз ще те спася, защото зная как.
Усещаш ли как вятърът напомня ти в нощта?
“Той ще бъде с теб за вечни времена!”
А аз мечтая си в нощта за теб и любовта.
Да ти покажа удоволствията на света
и какво е да си най-щастливата жена!
© Красимир Цуцов Все права защищены