Apr 22, 2010, 9:47 AM

Напомняне 

  Poetry
580 0 0

Когато сърцето ти сковано е от мраз,

спомни си, че някъде там съм аз

и нашепвам ти думички без глас!

Нека те стоплят твоето сърце

и върнат усмивката на твоето лице.

А ако душата ти потъне в мрак,

аз ще те спася, защото зная как.

Усещаш ли как вятърът напомня ти в нощта?

“Той ще бъде с теб за вечни времена!”

А аз мечтая си в нощта за теб и любовта.

Да ти покажа удоволствията на света

и какво е да си най-щастливата жена!

© Красимир Цуцов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??