1 сент. 2024 г., 06:45

Напразно ми режете крилете, аз летя със сърцето 

  Поэзия » Свободный стих
106 0 4

Да, хубаво послание
до определени хора в живота ми.
Елегантно ви изпратих
на майната ви.

 

Пожелавам ви приятно изкарване
на едно екзотично място:
където е изключително горещо,
но няма палми...

 

И дано поне там
най-после се освободите
от злобата, завистта
и омразата – пътеводителите ви

 

в живота на земята.

Мислите се за много велики,
причинявайки гадости
на хората с чисти души,

 

неосъзнавайки колко сте жалки.

"Господ забавя, но не забравя!"
И дано още тук все някога
си намерите майстора!...

 

© Радослава Антонова Все права защищены

Произведение участвует в конкурсе:

Напразно ми режете крилете, аз летя със сърцето »

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??