10 дек. 2020 г., 10:01

Напряко през улицата 

  Поэзия
344 0 2

Сърцето ми
подскача
като топка
върху релсите,
на ластик от
опънати кошмари.
Не чувам с гуми как свистят.
Сърдитите колесници
прискърцват.
Аз не виждам
светофарите.

 

Вървя в тунел.
Във тъмнина.
Като самоубиец.
Тъпани
бумтят около кладата
в главата ми.
Изгубих те!
А беше мой!
Подскачат до неистовост
разискрените мисли
срещу вятъра.

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??