1 окт. 2009 г., 15:54

Напук 

  Поэзия » Любовная
495 0 0

Напук

 

 

Повече приятели, повече смях,

а телефонът тихо мълчи.

Да те потърся не посмях -

нали това са мойте мечти.

 

Виждам следите ти,

да ги оставиш не те спрях.

А аз да ги следвам ли -

още чувам твоя смях.

 

И изгубват се в тъмното,

в тишината на нощния град.

Стъпки безименни на непознат -

търсят окото на нашия страх.

 

Чашата с вино недопита стои,

цигара самотна в пепелника дими.

И стяга се примката -

души и души...

 

Спрете, не бързайте - още съм тук

утре ме чака нов ден.

Оставете тревогите и напук

чаши налейте и пийте със мен.

 

© Камелия Миланова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??