10 авг. 2011 г., 10:07

Наредени думи от морето 

  Поэзия » Другая
1323 0 18

Плаж, море, вълни, деца,
шум, прибой и слънце лятно.
Вятър - бриз, загар, мечта,
хоризонт до необятното.  

Чайки, полет, лодка, бряг,
пясък с влюбени желания.
Мъж, девойка, страст и смях,
погледи и заклинания.

Пламък, клада, ритъм, танц,
песен обична, желана.
Две тела, любовен транс,
сливане - души в нирвана.

© Таня Мезева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??