Aug 10, 2011, 10:07 AM

Наредени думи от морето 

  Poetry » Other
1319 0 18

Плаж, море, вълни, деца,
шум, прибой и слънце лятно.
Вятър - бриз, загар, мечта,
хоризонт до необятното.  

Чайки, полет, лодка, бряг,
пясък с влюбени желания.
Мъж, девойка, страст и смях,
погледи и заклинания.

Пламък, клада, ритъм, танц,
песен обична, желана.
Две тела, любовен транс,
сливане - души в нирвана.

© Таня Мезева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??